Ocenjevanje ┼żganja v Tunjicah

Na ob─Źnem zboru Sadjarsko-vrtnarskega dru┼ítva Tunjice smo v programu imeli tudi predavanje o pravilnih postopkih pri kuhanju ┼żganja. Predavala nam je ga. Marta Kos, svetovalka za dopolnilne dejavnosti pri KGZ Ljubljana – izpostava Kamnik. Pou─Źno predavanje je z zanimanjem spremljala polna dvorana v Gasilskem domu Tunjice. Med udele┼żenci so bili tudi tisti, ki so oddali vzorce za ocenjevanje ┼żganja in so ta ve─Źer prejeli plakete za dose┼żene rezultate.

┼Żganje je ocenjevala stroga komisija v sestavi:
Lado Lanišek-predsednik
Lado ┼Żavbi-─Źlan
Janez Kosirnik-─Źlan
 
ZLATA  PRIZNANJA
Marinka Štupar, Košiše
Lado Lanišek, Laniše
Branko Poljanšek, Markovo
Franc Nograšek, Tunjiška mlaka
 

SREBRNA PRIZNANJA
Matev┼ż Krumpestar, Tunji┼íka mlaka
Sara Slapar, Košiše
Matja┼ż Rajter, Markovo
Valentin Zabavnik,Košiše
Janez Nograšek, Tunjice
Jernej Resnik, Bela
 

BRONASTA PRIZNANJA
Anton Kancilija, Tunjiška mlaka
Nataša Petek,Tunjice
Dušan Vider,Tunjice
Ton─Źka Golob, Tunjice
Robert Gorjup, Pogled, Morav─Źe
Tone Vrhovnik, Tunjice
 

PRIZNANJA
Matev┼ż Krumpestar, Tunji┼íka mlaka
Janez Šmid, Kovinarska
 

Na koncu podelitve je predsednik ocenjevalne komisije pozval vse prisotne naj upo┼ítevajo  navodila o pravilnih postopkih  vse od nabiranja sadja do kuhanja ter, da se jeseni v ┼íe ve─Źjem ┼ítevilu odlo─Źite za oddajo vzorcev ┼żganja.

Sadjarsko-vrtnarsko društvo Tunjice

Prebrano: 92 krat, od tega danes: 1 krat

About the Author: iztok

Vaš komentar