Optika se vendarle pribli┼żuje


Vse ka┼że, da bo na┼ía krajevna skupnost vendarle kmalu pri┼íla do optike. Telekom Slovenije namre─Ź ┼íiri opti─Źno omre┼żje na ┼íir┼íem obmo─Źju Kamnika.
Opti─Źno omre┼żje omogo─Źa veliko pasovno ┼íirino, kar pomeni hitrej┼íi, zanesljivej┼íi in varnej┼íi prenos podatkov. Hkrati je manj ob─Źutljiva na elektromagnetne motnje in udare strele. V praksi bo to mo─Źno dvignilo kakovost televizijskega signala, internetne povezave in internetne telefonije.
Omre┼żje gradi Telekom Slovenije, ki krajanom omogo─Źa, da se na optiko naro─Źijo ┼że v ─Źasu izvedbe gradbenih del. Kasnej┼íi posegi do posameznih hi┼í bodo lahko potekali z dalj┼íim ─Źasovnim zamikom. Na tej spletni strani lahko pri Telekomu oddate povpra┼íevanje, sicer pa lahko pokli─Źete tudi na 080-8000 ali pi┼íete na info@telekom.si.

Ob tem velja poudariti, da bo ┼íirokopasovno omre┼żje kasneje na voljo tudi drugim ponudnikom internetnih storitev.

─îe koga zanima konkretna predvidena trasa opti─Źne povezave v njegovem koncu, lahko pi┼íe na info@tunjice.si
Primer trase:

Glede na to, da je mo┼żnost pridobiti opti─Źno povezavo do posameznih hi┼í brezpla─Źno, vam toplo priporo─Źamo, da se ─Źim prej odlo─Źite za to mo┼żnost. Prav tako pozivamo vse, ki so prejeli pro┼ínje za soglasja za izvedbo gradbenih del, da stvari ─Źim prej uredijo. To bo omogo─Źilo ─Źim prej┼ínji za─Źetek del.

 

Prebrano: 284 krat, od tega danes: 1 krat

About the Author: iztok

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.