Ansambel Galop

V Tunjicah pri Kamniku nastajajo nove in odmevajo ┼że poznane doma─Źe vi┼że, ki jih ┼że ┼íesto leto ustvarjamo in preigravamo ─Źlani ansambla Galop. Smo pet─Źlanska zasedba, trio s pevcem in pevko. Dobra volja in pozitivna energija pa sta na┼ía glavna aduta, da skupaj z dobro doma─Źo narodnozabavno in slovensko ter tujo zabavno glasbo osvojimo ─Źim ┼íir┼íi krog poslu┼íalcev. Ker Kamnik z okolico premore ogromno dobrih in vrhunskih glasbenikov, smo ┼íe toliko bolj ponosni, da lahko zastopamo ta na┼í kraj vsepovsod drugod, kamor smo povabljeni.


Pri nastajanju novih skladb in s strokovnimi nasveti so nam do sedaj pomagali: Igor ┼áink, Brane Klav┼żar, Martin Vodlan, Bernard Miklavc, Bojan Zeme, Majda Rebernik, Helena Krmavnar, Ur┼íka Vrhovec, Milan Kokalj in ┼íe mnogi drugi…
V letu 2013 sta se po odlo─Źitvi Roberta Osolnika in Ale┼ía Vin┼íka, da postavita glasbeno udejstvovanje na stranski tir, ansamblu pridru┼żila harmonikar Matic Mohori─Ź in basist Matja┼ż Vojsk. Da po doma─Źe zazveni pa ┼że od samih za─Źetkov poskrbijo ┼íe kitarist Damijan Krmavnar, ter pevec in pevka Matej Omov┼íek in Nina Ur┼íi─Ź.

Pa v Galop!

Kontakt:
GSM: 041-846163 (Matej)
E-mail: info@ansambel-galop.si
Web: http://www.ansambel-galop.si
Facebook: https://www.facebook.com/Ansambel.Galop

Prebrano: 410 krat, od tega danes: 1 krat