Ansambel Galop

V Tunjicah pri Kamniku nastajajo nove in odmevajo že poznane domače viže, ki jih že šesto leto ustvarjamo in preigravamo člani ansambla Galop. Smo petčlanska zasedba, trio s pevcem in pevko. Dobra volja in pozitivna energija pa sta naša glavna aduta, da skupaj z dobro domačo narodnozabavno in slovensko ter tujo zabavno glasbo osvojimo čim širši krog poslušalcev. Ker Kamnik z okolico premore ogromno dobrih in vrhunskih glasbenikov, smo še toliko bolj ponosni, da lahko zastopamo ta naš kraj vsepovsod drugod, kamor smo povabljeni.


Pri nastajanju novih skladb in s strokovnimi nasveti so nam do sedaj pomagali: Igor Šink, Brane Klavžar, Martin Vodlan, Bernard Miklavc, Bojan Zeme, Majda Rebernik, Helena Krmavnar, Urška Vrhovec, Milan Kokalj in še mnogi drugi…
V letu 2013 sta se po odločitvi Roberta Osolnika in Aleša Vinška, da postavita glasbeno udejstvovanje na stranski tir, ansamblu pridružila harmonikar Matic Mohorič in basist Matjaž Vojsk. Da po domače zazveni pa že od samih začetkov poskrbijo še kitarist Damijan Krmavnar, ter pevec in pevka Matej Omovšek in Nina Uršič.

Pa v Galop!

Kontakt:
GSM: 041-846163 (Matej)
E-mail: info@ansambel-galop.si
Web: http://www.ansambel-galop.si
Facebook: https://www.facebook.com/Ansambel.Galop