Plesna skupina Štupi (POZOR – ne delujejo več)

Opozorilo: Plesna skupina Štupi že nekaj let ne deluje več …
—————————————————————

Plesna skupina Štupi – že 15 let vztrajamo in vedno znova kreiramo koreografije z namenom, da razveseljujemo publiko. Plešemo na več zvrsti glasbe (turbofolk, hip-hop, rock, …) in se trudimo za vedno pestrejše in drznejše koreografije. Nastopamo na veselicah in podobnih prireditvah. Kar pa nam predstavlja še poseben izziv in veselje pa so snemanja v oddaji Na zdravje in Prvi na vasi.
Zgodovina delovanja naše plesne skupine sega v leto 1994, ko sem z visoko zastavljenimi cilji, zbrala nekaj deklet iz svojega kraja – Tunjic in z njimi začela vztrajno vaditi prve plesne korake. Prvotna zasedba se je med leti spreminjala, še vedno pa nas k vajam in nastopom privablja veselje do plesa in glasbe, poleg tega pa nas druži iskreno prijateljstvo. V tem skupnem času smo doživele veliko razburljivih skupnih dni, še posebno na nastopih, na katerih smo se do srca nasmejale in imele res lepo. Vsi ti dnevi nam bodo za vedno ostali v lepem spominu.
Trenutno šteje naša plesna skupina 10 deklet, in sicer: Nina Uršič, Polona Rems, Manca Vrhovnik, Ana Jurman, Kristina Kosirnik, Urša Vinšek, Katja Zobavnik, Simona Torkar, Mateja Železnikar in Barbara Berlec.
Plesna skupina Štupi ne deluje pod okriljem nobene izmed plesnih šol, smo le druščina deklet, ki uživamo v medsebojnem druženju in razveseljevanju ljudi. ˝Štupike˝ smo si v edine v nečem: najlepše, kar lahko doživimo kot plesna skupina, je zadovoljna publika. Po 15-ih letih skupnega delovanja, ko znova zremo v prihodnost in že kujemo nove načrte, lahko z gotovostjo trdimo, da je z dobro voljo in trdim delom mogoče doseči prav vse!