Plesna skupina ┼átupi (POZOR – ne delujejo ve─Ź)

Opozorilo: Plesna skupina ┼átupi ┼że nekaj let ne deluje ve─Ź …
—————————————————————

Plesna skupina ┼átupi ÔÇô ┼że 15 let vztrajamo in vedno znova kreiramo koreografije z namenom, da razveseljujemo publiko. Ple┼íemo na ve─Ź zvrsti glasbe (turbofolk, hip-hop, rock, ÔÇŽ) in se trudimo za vedno pestrej┼íe in drznej┼íe koreografije. Nastopamo na veselicah in podobnih prireditvah. Kar pa nam predstavlja ┼íe poseben izziv in veselje pa so snemanja v oddaji Na zdravje in Prvi na vasi.
Zgodovina delovanja na┼íe plesne skupine sega v leto 1994, ko sem z visoko zastavljenimi cilji, zbrala nekaj deklet iz svojega kraja – Tunjic in z njimi za─Źela vztrajno vaditi prve plesne korake. Prvotna zasedba se je med leti spreminjala, ┼íe vedno pa nas k vajam in nastopom privablja veselje do plesa in glasbe, poleg tega pa nas dru┼żi iskreno prijateljstvo. V tem skupnem ─Źasu smo do┼żivele veliko razburljivih skupnih dni, ┼íe posebno na nastopih, na katerih smo se do srca nasmejale in imele res lepo. Vsi ti dnevi nam bodo za vedno ostali v lepem spominu.
Trenutno ┼íteje na┼ía plesna skupina 10 deklet, in sicer: Nina Ur┼íi─Ź, Polona Rems, Manca Vrhovnik, Ana Jurman, Kristina Kosirnik, Ur┼ía Vin┼íek, Katja Zobavnik, Simona Torkar, Mateja ┼Żeleznikar in Barbara Berlec.
Plesna skupina ┼átupi ne deluje pod okriljem nobene izmed plesnih ┼íol, smo le dru┼í─Źina deklet, ki u┼żivamo v medsebojnem dru┼żenju in razveseljevanju ljudi. ╦Ł┼átupike╦Ł smo si v edine v ne─Źem: najlep┼íe, kar lahko do┼żivimo kot plesna skupina, je zadovoljna publika. Po 15-ih letih skupnega delovanja, ko znova zremo v prihodnost in ┼że kujemo nove na─Źrte, lahko z gotovostjo trdimo, da je z dobro voljo in trdim delom mogo─Źe dose─Źi prav vse!

Prebrano: 369 krat, od tega danes: 1 krat