Kako se razvije bolezen in kako nam lahko pri tem pomaga bioenergetik.

V petek, 10. oktobra 2014, je v prostorih P┼á Tunjice Dru┼ítvo Tun’┼íki glas, gostilo priznanega slovenskega bioenergetika Ale┼ía Pristavca iz Ljubljane. Zbranim je pripravil zanimivo pou─Źno predavanje na temo Kako se razvije bolezen in kako nam lahko pri tem pomaga bioenergetik. Po uvodnem nagovoru predsednice Dru┼ítva Tun’┼íki glas, Milene Erbe┼żnik Klan┼íek, ki je predavatelja tudi povabila v na┼ío skupnost, je Ale┼í Pristavec najprej na kratko predstavil, kaj je bioenergija, kako poteka bioenergetsko zdravljenje ter v nadaljevanju namenil ve─Ź besed sodelovanju med zdravljenjem z bioenergijo in klasi─Źno metodo zdravljenja. Na podlagi primerov je izpostavil stres, ki v na┼íem vsakdanjem ┼żivljenju najve─Źkrat ru┼íi na┼í imunski sistem. Slednji je namre─Ź najpogostej┼íi vzrok za nastanek raznovrstnih bolezni, zato je pomembno, da se ga nau─Źimo kontrolirati in mu prepre─Źimo, da bi uni─Źeval na┼íe ┼żivljenje. Skozi izku┼ínje, ki jih pridobiva med svojim delom s strankami, je Ale┼í predstavil tri temeljne vzroke, ki povzro─Źajo padec na┼íe ┼żivljenjske energije in posledi─Źno padec imunskega sistema,

saj s tem poru┼íijo energetsko ravnovesje v na┼íem telesu: stres, ki ga ustvarja pritisk iz okolja ali na┼í notranji strah; energetsko negativno obremenjen bivalni prostor in ─Źrpanje energije od drugih oseb.

 

Po kon─Źanem predavanju je bioenergetik odgovoril na zastavljena vpra┼íanja, prisotni pa so ve─Źer zaklju─Źili v prijetnem klepetu ob skromni, a sladki pogostitvi. Dru┼żenje je bilo za vse pou─Źno in spro┼í─Źujo─Źe in je minilo v izmenjavanju medsebojnih izku┼íenj s sorodnimi oblikami alternativnega zdravljenja. Pozitivni odzivi tako udele┼żencev kot tudi predavatelja so nas spodbudili, da podoben dogodek ┼íe kdaj organiziramo.

Dru┼ítvo Tun’┼íki glas

 

Prebrano: 291 krat, od tega danes: 1 krat

About the Author: iztok

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.