Sestanek krajanov in predstavnikov ob─Źinske uprave

t12-001

V ─Źetrtek, 5. marca 2015, je v Podru┼żni─Źni ┼íoli Tunjice potekal sestanek krajanov in predstavnikov ob─Źinske uprave na temo izgradnje kanalizacijske infrastrukture na tem obmo─Źju. Sestanek je bil sklican na predlog Krajevne skupnosti Tunjice. Tema sestanka je pritegnila precej krajanov.

Predstavniki ob─Źinske uprave so predstavili stanje pridobivanja evropskih kohezijskih sredstev za kanalizacijo Tunjice, hkrati pa predstavili trenutni in nadaljnji potek izgradnje.

Celotna trasa kanalizacije Tunjice je prikazana na zgornji sliki. Kakor je bilo predstavljeno na sestanku, se v okviru 1. faze izvedejo dela do mostu ─Źez Tunji┼í─Źico in ┼íe stranski kanal do ┬╗Komov─Źevega┬ź travnika (ozna─Źeno z rde─Źo). V primeru pridobitve odlo─Źbe o sofinanciranju pa se nadaljuje z izgradnjo celotne kanalizacije v Tunjicah (ozna─Źeno s ─Źrno).

Zaradi del je predvidena popolna zapora Tunji┼íke ceste od uvoza za obvoz Ko┼íi┼íe do Kurje doline vsak dan od ponedeljka do sobote med 8.30 do 13.30. V ─Źasu popolne zapore bo urejen obvoz preko Ko┼íi┼í v smeri Kamnika ter preko Stolnika v smeri Tunjic. Po preteku popolne zapore se dela izvajajo pod delno zaporo.
Obvestilo: V tem tednu bo veljala omenjena ─Źasovna zapora, v naslednjem tednu pa je predvideno podalj┼íanje!!

Vir: Spletna stran Ob─Źine Kamnik

Prebrano: 46 krat, od tega danes: 1 krat

About the Author: iztok