Sestanek krajanov in predstavnikov občinske uprave

t12-001

V četrtek, 5. marca 2015, je v Podružnični šoli Tunjice potekal sestanek krajanov in predstavnikov občinske uprave na temo izgradnje kanalizacijske infrastrukture na tem območju. Sestanek je bil sklican na predlog Krajevne skupnosti Tunjice. Tema sestanka je pritegnila precej krajanov.

Predstavniki občinske uprave so predstavili stanje pridobivanja evropskih kohezijskih sredstev za kanalizacijo Tunjice, hkrati pa predstavili trenutni in nadaljnji potek izgradnje.

Celotna trasa kanalizacije Tunjice je prikazana na zgornji sliki. Kakor je bilo predstavljeno na sestanku, se v okviru 1. faze izvedejo dela do mostu čez Tunjiščico in še stranski kanal do »Komovčevega« travnika (označeno z rdečo). V primeru pridobitve odločbe o sofinanciranju pa se nadaljuje z izgradnjo celotne kanalizacije v Tunjicah (označeno s črno).

Zaradi del je predvidena popolna zapora Tunjiške ceste od uvoza za obvoz Košiše do Kurje doline vsak dan od ponedeljka do sobote med 8.30 do 13.30. V času popolne zapore bo urejen obvoz preko Košiš v smeri Kamnika ter preko Stolnika v smeri Tunjic. Po preteku popolne zapore se dela izvajajo pod delno zaporo.
Obvestilo: V tem tednu bo veljala omenjena časovna zapora, v naslednjem tednu pa je predvideno podaljšanje!!

Vir: Spletna stran Občine Kamnik

About the Author: iztok