Dostava spletnih nakupov v KS Tunjice – Spar, Mercator, Tuš


V zadnjih letih so spletni nakupi v velikem porastu. Največji pospešek je omenjena dejavnost dosegla v obdobju ostrešjih ukrepov povezanih s koronavirusom. Še posebej so bili takrat zanimivi nakupi v živilskih trgovinah. V Sloveniji pri spletni trgovini prevladujejo Spar, Mercator in Tuš. Žal pa smo bili v Tunjicah odrezani od dostave omenjenih trgovin. Zato sva s predsednikom KS Tunjice na največje trgovce v letu 2020 naslovila prošnjo za dostavo v našem območju.
1. Mercator se je odzval in omogočil dostavo praktično povsod. Sicer so (vsaj v največjem navalu) uporabljali najeta vozila in voznike, zato so se dogajale tudi nerodnosti (recimo dostava stvari iz hladilnika v poletni vročini v nehlajenih kombijih), ampak voljo so vsekakor pokazali. Dostava je sedaj bolj urejena in deluje.
2. Tuš za nas omogoča zgolj prevzem (recimo Mengeš, Kranj). Žal pa dostave še vedno ne omogočajo.
3. Spar je najprej odgovoril, da nas bodo obvestili. Nato so lani nenapovedano začeli z dostavo, sicer najprej zgolj v Tunjice in Tunjiško Mlako, kasneje tudi drugam (recimo preverjeno Laniše). Včeraj pa so poslali še uradni odgovor, da so sedaj omogočili dostavo povsod po KS Tunjice. Dodali so še kodo za “10-% otvoritveni popust” za nakupe nad 60 EUR (do 8. maja 2022), ki jo lahko uporabite: 2048530000105

Skratka – Spar in Mercator sta sedaj KS Tunjice polnovredno vključila v svoj sistem spletnih nakupov.
Če bi kdo potreboval pomoč pri prvem nakupu, naj se javi, da mu pomagamo.
Iztok Grilc

About the Author: iztok

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.