Igre brez meja

igre_brez_meja2015

Društvo Tunški glas prireja “Tunjiške igre brez meja”. Prireditev bo v nedeljo, 20 septembra 2015, na igrišču pri šoli.
Vsi željni zabave, smešnih pripetljajev, sproščenega vzdušja in dobre družbe ste vabljeni, da sestavite ekipo, ki naj šteje od 5 do 10 članov. Starostne omejitve ni 🙂

Za prijavo ekip in več informacij pišite na drustvo.tunskiglas@gmail.com
Prijave zbirajo do 31. avgusta.

 

About the Author: iztok

2 Comments

 1. Vid Uršič

  Ker se ravno omenjajo igre in gre poletje počasi proti koncu, bo zima še prekmalu prišla v vas, posledično pa pride na vrsto zimski hobij, zapečkarstvo. Dokaj aktraktivna in priljubljena zimska disciplina v kateri sodeluje staro in mlado ….Plus tega, da smo dandanes zelo “moderni”, ter aktivni na spletu…vendar ne, toliko pri komentarjih na tej strani. Imam idejo, ki bi mogoče še bolj popestrila to, “našo (od iztoka(vse pohvale za trud))” spletno vas. Morda, bi postali bolj aktivni obiskovalci in bolj pokomentirali članke, ter podajali svoja mnenja.

  Če bi takšna stvar zaživela, bi lahko potem naredili tudi kakšno tekmovanje. Vem, da je tole internetno tekmovanje nekakšna potuha, vendar bi morda lahko bil povod, da bi se spletna bitka preselila v srečanje, v bližnji bar…….da se tekmovalca pomerita iz oči v oči….mano a mano. Ob kozarcu soka v katerem so mehurčki, ter je ohlajeno med 4-6°C. Sok, ki ga odrasli fantki in punčke pijejo že več, kot 4-tisoč let.

  Ideja pa je (zvok fanfar v ozadju): Da bi na tej strani, uvedli nekakšne spletne igre za sokrajane, med seboj. Naprimer, štiri v vrsto, spomin, sploh aktraktivna bi bila igra tarok, šah ali karkoli podobnega. (nekaj preprostega)
  Če se že v živo, ne vidimo toliko…..bi lahko malo poklepetali ob srditih spopadih šaha. Z veseljem bi odigral eno partijo borbe z “birtovim” Urošom.

  Seveda, pa nimam pojma ali je to sploh izvedljivo. To bo pa moral odgovoriti spletni strokovnjak. Če ni to enostavno preveč dela (časovno) ali pa prezahtevo, za takšne male obiske spletne strani.

  Če ne vprašaš, ne veš.

  LP, Vidko

 2. Iztok

  Ja, zanimiva ideja. Je pa tako, kot pišeš na koncu. Zna vzeti kar nekaj časa.
  Izvedljivo pa vseekakor je in mislim, da tudi ne bi bilo preveč težko.

Comments are closed.